Let op! Dees is op vakantie tot 13 augustus. Daarna ben ik weer beschikbaar voor afspraken

Hair Extensions

Bij Dreadie Dees kan je ook terecht voor haar extensions. Zij maakt gebruik van Nano-Ring extensions met human hair. 

Wat zijn Nano Ring Extensions?

Nano Ring extensions zijn kleine plukjes human hair die vast gesmolten zitten aan elkaar. Je bevestigd deze plukjes haar aan een klein plukje van jou eigen haar dmv een klein ringetje die je eromheen schuift en dicht knijpt met een tangetje

In deze ringetjes zit een laagje siliconen zodat het jou eigen haar niet beschadigd of afbreekt. Deze ringetjes zijn ook weer makkelijk te verwijderen door ze open te drukken. Je kan ze op die manier verwijderen of weer terug tegen je aanzet te zetten als je uitgroei of verzakking hebt. Ze kunnen wel wat verschuiven als je bijvoorbeeld ergens aan blijft haken zoals de pinnetjes van je borstel. Eigenlijk is dit juist een voordeel want de kans dat het je haar mee uit je hoofd trekt is klein. Dit komt puur door het gladde siliconen laagje wat in het ringetje zit. Het is een kleine moeite om ze terug tegen je aanzet te zetten.  

De Nano Ring Extensions heb je in de volgende lengtes: 45cm en 55cm
Ik kan de extensions natuurlijk aanpassen op je eigen kapsel zodat je een mooi opgevuld kapsel krijgt. Voor een heel hoofd heb je tussen de 4-6 pakken extensions nodig.

De kleuren die ik kan bestellen kan je hier vinden:

Fotoalbum Hair Extensions

Wil je weten hoeveel het kost? Klik dan op het kopje Tarieven in het menu

Interesse? Maak dan een afspraak via dit formulier