Let op! Dees is op vakantie tot 13 augustus. Daarna ben ik weer beschikbaar voor afspraken

Hand-/Voetcastings

Hand-/voetcasting? Wat is dat nu weer? 
Het woord zegt het al een beetje, een casting oftewel gieten. Je maakt dmv Alginaat een mal van de hand(jes) en/of voet(jes) van je (pasgeboren) baby of kind. Dit is hetzelfde wat de tandarts gebruikt om een mal te maken van je gebit. Het is iets wat je niet op kan eten maar wel natuurlijk is en afbreekbaar is. Het word namelijk gemaakt van algen. Deze mal is zeer gedetailleerd en je kan hierdoor ook ieder haarvaatje en rimpeltje zien. Dit doe ik bij baby's en kinderen omdat dit juist een periode in het leven is die je snel vergeet. Hoe mooi is het dat je dan iets tastbaars, unieks en op ware grootte hebt van je kind(eren). Je kan ook denken aan een groepscasting, zodat je 1 casting hebt van alle kinderen.  

Maar een hand-/voetcasting kan je ook laten maken tijdens vervelende tijden in het leven. Denk dan bijvoorbeeld aan zieke kindjes of zelfs van overleden kindjes, zoals je ziet op de eerste foto in het fotoalbum. Dit kindje was vroegtijdig geboren en niet levensvatbaar. Ook aan dat soort momenten kan je denken als je zo'n mooi en uniek aandenken wilt van je kindje. 

Tarieven Hand-/Voetcasting

Baby Handje(s) & Voetje(s) los * €53,65
Baby Handje(s) & Voetje(s) op een boomstam schijf € 60,50
Handcasting 1 kind ** €55,00
Handcasting 2 kinderen ** € 71,50
Handcasting 3 kinderen ** €78,95
Handcasting 4 kinderen ** €93,50
Handcasting 5 kinderen ** €99,00
Rouw Hand-/Voetcasting €27,50

* : Als je de hand-/voetcasting in een lijst wilt, dan is dit het tarief exclusief de lijst. De lijst mag je zelf maken of aanschaffen. 

** : Als je de handcasting bewerkt wilt hebben door hem bijvoorbeeld op een sokkel of boomstam schijf te zetten, komen de kosten daarvan er nog apart bij. 

Fotoalbum Hand-/Voetcastings Baby & Kinderen

Afspraak maken? Vul dan dit formulier in