Let op! Dees is op vakantie tot 13 augustus. Daarna ben ik weer beschikbaar voor afspraken

Nieuwe tijd aangebroken

Gepubliceerd op 8 juni 2022 om 11:22

Er is een nieuwe tijd aangebroken. Afgelopen 3 juni ben ik begonnen bij mijn nieuwe (oude) baan. Nieuwe oude baan? Ja het is mijn oude werkgever van 8 jaar geleden waar ik weer terug ben. Heb daar 6-7 jaar met heel veel liefde en plezier gewerkt. Helaas moest ik daar stoppen omdat ze tegen een faillissement aan zaten er bezuinigd moest worden. Nu hadden ze weer een hoop vacatures in de kinderopvang en zo ook bij dit kinderdagverblijf in Roosendaal. Nu mag ik drie dagen in de week het geweldige Domino+ team versterken. Dat betekent meer en beter inkomen maar ook dat ik minder dagen in de week over heb voor mijn Bij Dees en Dreadie Dees salon. Daardoor heb ik de openingstijden ook gewijzigd. Ik geef de salon absoluut niet op, jullie kunnen nog steeds bij mij terecht. Ik vind het veel te leuk om nog mijn eigen "hobby" te hebben. 
De dagen dat ik open ben zijn de woensdag en de donderdag en in het weekend. De overige dagen kan eventueel in de avond na 19.00uur hoewel dat voor dreadlocks bijwerken/zetten wel laat is dus dan zou dat eerder een optie zijn voor een Gipsbuik te maken. 
Verder ben ik ook zelf in therapie want dat kan nooit kwaad en ik loop ook over in het leven dus is het ook een goed idee om aan mezelf te werken. Dus, een nieuwe tijd is aangebroken. Een tijd waarin we hopelijk in stijgende lijn mogen gaan en we weer wat gelukkiger en positiever mogen worden. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.