Let op! Dees is op vakantie tot 13 augustus. Daarna ben ik weer beschikbaar voor afspraken

Onzekere Toekomst Update

Gepubliceerd op 21 april 2022 om 13:32

Dit zijn moeilijke berichten.. slecht/onzeker nieuws is nooit leuk om te vertellen..

 

Ik ga vrij open zijn over onze situatie.. eerst zal ik beginnen met: het leed dat getrouwd zijn heet.

Als je getrouwd bent, komt heel veel op allebei jullie namen. Zo ook de financieën. Ik ben altijd goed geweest met m'n centjes. Betaalde alles op tijd en kon ook alle rekeningen betalen. Mijn man daarentegen niet want hij heeft een gat in zijn hand. Als hij iets in zijn hoofd krijgt, moet hij dat gelijk aanschaffen en is heel impulsief. Dat heb ik een lange tijd niet geweten. Hij deed sinds dat wij samen gingen wonen onze financieën en dat ging goed.. dacht ik. 
Om een lang verhaal kort te houden en ook nog te denken aan onze privacy, gaan wij nu geholpen worden met onze financieën. We komen gelukkig niet in een sanering maar we gaan in ieder geval wel geholpen worden om weer alles op de rit te krijgen. 
Dit betekent wel dat ik, zoals het er nu naar uit ziet, mijn KVK op moet zeggen. Dit omdat ik nog startende ben en nog weinig verdien maar ook omdat ik geen zekerheid heb qua maandelijks inkomen. Omdat ik nog weinig verdien met mijn salon en omdat mijn man met een uitkering zit die steeds minder word, ben ik weer op zoek naar een baan in loondienst. Dit betekent dat ik hopelijk een fijn bedrag in de maand ga verdienen, maar ook dat ik minder tijd over houd voor mijn salon. Nu ik de KVK waarschijnlijk stop moet zetten, weet ik niet of ik überhaupt nog wel iets mag verdienen met mijn salon werk. 

😭😭😭 

 

Maar ja, mijn man zit inmiddels al twee jaar thuis in de ziektewet, deels afgekeurd en met een uitkering. Dit komt door jeugdtrauma's en verschillende stoornissen die naar boven zijn gekomen de afgelopen jaren. We hebben al pittige jaren achter de rug maar dit jaar is wel het toppunt. Dit ging en gaat mij ook niet in de koude kleren zitten waardoor het mij ook sloopt. Dit resulteert in weinig energie waardoor er werk blijft liggen. Daardoor loop ik nu ook flink achter met de Bij Dees projecten. Hiervoor wil ik mijn excuses aanbieden. Ik doe mijn best maar meer dan mijn best kan ik ook niet doen. Ik zit nu op het moment weer in een goede flow waardoor ik weer lekker bezig ben met jullie gipsbuiken mooi te maken, maar helaas kan dat morgen weer anders zijn. Ik weet dat jullie zitten te wachten en voel me daardoor ook erg schuldig, maar weet dat ik mijn best doe. Soms ga ik zelf en mijn gezin wel voor. Als ik ook nog eens overwerkt of met een burn-out thuis kom te zitten is ook geen fijne situatie en vooral niet kijkend naar onze dochter. Dus ik doe mijn best en meer kan ik niet doen. 

Verder zal ik jullie op de hoogte houden. Mocht ik mijn bedrijf echt uit moeten schrijven bij de KVK, zal dat echt wel voor tijdelijk zijn want dit is mijn passie en dit zou ik graag voort willen blijven zetten. Maar ik moet nu doen wat op het moment het beste is. 
Ik hou jullie op de hoogte 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.