Let op! Dees is op vakantie tot 13 augustus. Daarna ben ik weer beschikbaar voor afspraken

Time Stamps

Gepubliceerd op 28 juli 2021 om 10:50

In mijn webshop kan je Time Stamps vinden, maar wat zijn Time Stamps precies?

Ik kwam dit idee tegen bij een mede dreadhead die aan de andere kant van deze mooie aardbol woont. Zij had er ook een aantal in haar dreadlocks gedaan toen zij aan haar dreadlocks avontuur begon. Ze vertelde dat je dmv Time Stamps heel goed het groeiproces bij kunt houden en tegelijkertijd heb je een leuke versiering in je dreadlocks. Twee vliegen in één klap! 

Ik vond dat een super leuk idee en heb mijn eerste Time Stamp in een dreadlock gedaan toen die laag (want mijn haar is in drie delen gedaan) 1 maand oud was. Zo heb ik nu dus 3 Time Stamps in mijn dreadlocks zitten. Iedere keer wanneer de volgende laag 1 maand oud was heb ik een dreadlock van die laag uitgekozen om daar een Time Stamp in te hangen. Je hangt hem dan in je roots, dus in je uitgroei het begin van je dreadlock. Iedere keer als je haar groeit, zakt je Time Stamp mee. Je kan zonder problemen je uitgroei met het ringetje erin bijwerken. 

Mijn dreadlocks zitten er nu 4 maanden in en ik heb het groeiproces ook een beetje op foto vast gelegd. 

 

Je ziet dat het best snel gaat. Zo op het oog zie je niet echt dat je haar snel groeit maar dmv een Time Stamp zie je het super goed! Ik ben er heel blij mee en vind het ook een leuke decoratie in mijn haar. Het voordeel is ook dat je deze decoratie niet uit je haar hoeft te halen als je een keer onder de douche gaat. De Time Stamps verkleuren niet en zorgen ook niet voor schade. Ze zijn niet zwaar in je dreadlocks en ze verstikken je haar niet netals wat kralen kunnen doen als er water of andere vloeistoffen tussen de kraal en de dreadlock blijft zitten. Bij kralen word het namelijk wel aangeraden om ze zo nu en dan uit te doen of te veranderen van plek. Vooral als je dreadlocks in aanraking komen met water. Met Time Stamps is dat niet het geval. 

Wil je ook mooie Time Stamps in je haar? Neem dan gerust een kijkje in de Webshop. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.